TR-GeYiK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Untitled Document
Hellsing Hakkında Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
BaLLonCuqq_

Hellsing Hakkında Banee4
BaLLonCuqq_

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 736 Nerden : Isparta=) Lakap : Şeymyx)),CanaFarxDBaLLonCuqqx3
MesajKonu: Hellsing Hakkında Hellsing Hakkında Icon_minitime8/27/2008, 13:14

Genel Bilgiler
Adı: Hellsing

Diğer Adları:
Cehennem Şarkısı

Türü: TV Serisi

Bölüm Sayısı: 13

Kategori: Aksiyon, Macera, Korku, Gizem, Vampirler,

Yılı: 2001

Web Sitesi: http://www.geneon-ent.co.jp/rondorobe/anime/hellsing/

Yapımcı: GONZO,

Kaynaklar: [ANN] [ANFO] [ANIDB]

Anime Tanıtımı
Kan emici hortlaklar (vampirler) belirir ve insanlık için tehlike teşkil ederler. Alucard, (Hellsing) ingiliz hükümeti tarafından kurulan bir gizli örgütün içerisinde bu vampirleri yok ederek halkı korur. Kendine has usulu bulunur. Kendiside vampir olan Hellsing farklı güçleri ve kendine özel silahları vardır. Bu organizasyonda çalışmaktan hoşlanır. çaylak yardımcısı Seras, genç acemi bir polis kadındır, Alucard tarafından vampire çevrilir. yeni haline pek alışamasada oda bu organizasyonda kendini bulur.
ela_gözlüm21
Yeni Üye
ela_gözlüm21

Erkek
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 41 Nerden : DİİYARBAKIR Lakap : QARİZMA
MesajKonu: Geri: Hellsing Hakkında Hellsing Hakkında Icon_minitime8/28/2008, 18:32

güzel olmuş tbrk
BaLLonCuqq_

Hellsing Hakkında Banee4
BaLLonCuqq_

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 736 Nerden : Isparta=) Lakap : Şeymyx)),CanaFarxDBaLLonCuqqx3
MesajKonu: Geri: Hellsing Hakkında Hellsing Hakkında Icon_minitime8/28/2008, 18:45

Önemsiz görevim :D
SheqerciXx

Hellsing Hakkında Modpp9
SheqerciXx

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 330 Nerden : LonDra Lakap : Maniaq,Candy,Gossip,MeLJar
MesajKonu: Geri: Hellsing Hakkında Hellsing Hakkında Icon_minitime8/28/2008, 21:39

süper anime bayıla bayıla izliyorum :D özellikle vampirime bitiyorum..
BaLLonCuqq_

Hellsing Hakkında Banee4
BaLLonCuqq_

Kadın
MesajKonu: Geri: Hellsing Hakkında Hellsing Hakkında Icon_minitime8/29/2008, 13:04

hangine Alucard sa yenibi fan kardeşliğimiz olur serassa bilemem :D
DeaD

Hellsing Hakkında Modpp9
DeaD

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 29/08/08 Mesaj Sayısı : 165 Nerden : İnfernal Lakap : Satan
MesajKonu: Geri: Hellsing Hakkında Hellsing Hakkında Icon_minitime8/29/2008, 15:03

_AmY_SeYmA_ demiş ki:
hangine Alucard sa yenibi fan kardeşliğimiz olur serassa bilemem :D

alucard for eva(a)
BaLLonCuqq_

Hellsing Hakkında Banee4
BaLLonCuqq_

Kadın
MesajKonu: Geri: Hellsing Hakkında Hellsing Hakkında Icon_minitime8/29/2008, 17:25

Vay Seda çok sevdim ben seni birden ya Aynen Alucard foreva 8)
DeaD

Hellsing Hakkında Modpp9
DeaD

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 29/08/08 Mesaj Sayısı : 165 Nerden : İnfernal Lakap : Satan
MesajKonu: Geri: Hellsing Hakkında Hellsing Hakkında Icon_minitime8/29/2008, 17:35

_AmY_SeYmA_ demiş ki:
Vay Seda çok sevdim ben seni birden ya Aynen Alucard foreva 8)

ne tesadüf bende(A)
chyreoop

Hellsing Hakkında Modpp9
chyreoop

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 613 Nerden : Adanaqq*... Lakap : nuRss,AngeL
MesajKonu: Geri: Hellsing Hakkında Hellsing Hakkında Icon_minitime9/5/2008, 15:34

TesekürLeerrr
http://www.dersciyiz.com
Hellsing Hakkında Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası