Hamur için : 20 Çorba kaşığı un 150 gr margarin 1 Çay bardağı su İç malzemesi için : 1 Adet kabak 1 Demet taze soğan 2 Adet domates 2 Çorba kaşığı tavuk eti 1 Su bardağı bezelye Sos malzemesi için : 1 Su bardağı süt 100 gr krema 2 Adet yumurta 3 Çorba kaşığı un Tuz, beyazbiber Kırmızıbiber
Hazırlanışı Su, tuz, un ve margarini mutfak robotunda yoğurarak hamur hazırlayın. Hamuru buzdolabında 1 saat dinlendirin. Kenarları dışarı gelecek şekilde bir fırın tepsisine yayın. Sebzeleri yıkayıp, kabuklarını temizleyin. Küp şeklinde doğrayıp, tavuk eti ve bezelyeyle birlikte hamurun üzerine yayın. Sos malzemesini karıştırıp, sebzelerin üzerine dökün. 200 dereceli fırında 45 dakika pişirip, sıcak olarak servis yapın.