melöömm... profesyonelim.. bulunmazımm.. herşeyim beniim.. o hewrzaman yanımdaydı benim bir ara sadece 1 kez bir dargınlk yaşadık ama artık asla olmayaak... hasret'iimmm herşeyim beniimm onu tanıyıpda sevmeyen yoktur eminim bebeğiimm daha ne kadar çok yazarım biliyorsun ama başka zamanlara saklıyorum artık :lol:
SeLi[M]eRw[E]reN..*
Konu: Geri: tomundhasret 8/28/2008, 10:20
Tanımadığım ama çok tanışmak istediğim Tom manyağı kişilik
SheqerciXx
Konu: Geri: tomundhasret 8/28/2008, 10:20
merveye aynen katılıyorum tanışcaz inş.
PisLiq_
Konu: Geri: tomundhasret 8/28/2008, 11:20
Kuzum... benim için hayatta önemli olan kişilerin en başı... herşeyi beraber yaşadığım ilkim... en özelim... Çok uğraşmalarına rağmen kimse onun yerine geçemiyo... geçemezde.. geçemicekte zaten... uzatmaya gerek yok... o benim herşeyim
chyreoop
Konu: Geri: tomundhasret 8/28/2008, 12:51
Hasret:P Bir ara kankaydık... Uzun süre msnye girmedim ama belki hatırlıyordur beni:P O tam bi tom ve bill fanı:PHatta ötesi Birde emma fanı Sebiyom onu Nursima&HasreT"
PikoLa
Konu: Geri: tomundhasret 8/28/2008, 12:59
Çok fazla tanışmışlığımız yok ama iyi bi kız =) Sewerim...
~Ejjhy..*
Konu: Geri: tomundhasret 8/28/2008, 13:14
SeLi[M]eRw[E]reN..* demiş ki:
Tanımadığım ama çok tanışmak istediğim Tom manyağı kişilik
Senosh~
Konu: Geri: tomundhasret 8/28/2008, 17:18
Hasrett.. Canım benim ya 8) Çok seviyorum onu,,tam kafa dengi bi kız..:heart: oyy güzelim benim
tomundhasret
Konu: Geri: tomundhasret 8/29/2008, 09:08
çok sağolun ya ağlıcam şimdi .. :oops: Kuzum ... biliosun sen .. tanışmak isteyenler tanışırız tabi
' Suu..*
Konu: Geri: tomundhasret 8/29/2008, 09:08
iyi birii..
amy_cemre
Konu: Geri: tomundhasret 8/29/2008, 11:49
Hasret Canım o benim canımıniçi yaa :oops:
tomundhasret
Konu: Geri: tomundhasret 8/30/2008, 15:53
ay saolun hepiniz yaa ağlıcam :D
BaLLonCuqq_
Konu: Geri: tomundhasret 8/30/2008, 21:37
Ben Geberirim ona ya Canımın dibibni dibinin içi Çok seviyom laa seni 1. Melek hep senin unutma Unutmadan söliyim imzandaki Edmund'la düğününü ben yapcam
tomundhasret
Konu: Geri: tomundhasret 8/31/2008, 15:07
ağğ şeymaaamm gebereyim saaanaa yap lan yapp
PisLiq_
Konu: Geri: tomundhasret 9/1/2008, 09:23
Biz neler atlattık beraber dimi kuzum ? Biliyorum bugünüde atlatıcaz... onların bugün en güzel günleri unutma.. bizim en kötü günümüz olmasın nolur... onların gülmeleri bizim bi ömrümüze bedel dimi.. onlar mutlu olsun başka bişey istemiyoruz dimi.. bugünde öyle olucak... benden habersiz üzüliyim ağlıyım deme sakın. dediklerimide unutma... senin ağlamana izin verirmiyim ben.. ağlıcaksakta beraber ağlıcaz..
lp_koliq
Konu: Geri: tomundhasret 9/1/2008, 10:41
[i]uzaylım çok güzelsin seni üzenin çırasını yakarım valla
tomundhasret
Konu: Geri: tomundhasret 9/3/2008, 08:41
PisLiq_ demiş ki:
Biz neler atlattık beraber dimi kuzum ? Biliyorum bugünüde atlatıcaz... onların bugün en güzel günleri unutma.. bizim en kötü günümüz olmasın nolur... onların gülmeleri bizim bi ömrümüze bedel dimi.. onlar mutlu olsun başka bişey istemiyoruz dimi.. bugünde öyle olucak... benden habersiz üzüliyim ağlıyım deme sakın. dediklerimide unutma... senin ağlamana izin verirmiyim ben.. ağlıcaksakta beraber ağlıcaz..
geçti kuzum koskocaaaaa 1 eylülde geçti .....
|SeyDanH|
Konu: Geri: tomundhasret 9/5/2008, 08:56
hasretçikk.. seviyorum onu.. süper bi tomcu bide hayleyci :
tomundhasret
Konu: Geri: tomundhasret 9/5/2008, 10:02
bide amy'ci bide edd'ci .. la melikem yardın hee xP ama yanlış saydın bunlarda var .. bnde seni bebüümm
amy_cemre
Konu: Geri: tomundhasret 9/5/2008, 13:51
Hasretim Benim Canmın Düßü Çok Seßiorum Onu Ne günler qeçirik Dimi La
tomundhasret
Konu: Geri: tomundhasret 9/5/2008, 15:04
evet cemre''mmm
PisLiq_
Konu: Geri: tomundhasret 9/6/2008, 13:32
hayatımdaki yerin nolursa olsun hiçbizaman değişmicek Kuzum . Her durumda sana ihtiyacım var... Rahatlamam için senin sesini duymaya ihtiyacım var.. Gözlerim her dolduğunda yanımda olmana ihtyacım var... ağlarken birine sarılmaya ihtiyacım var benim... Bu sefer gerçekten gidiyorum... en çok seni özlicem şu 8 ay boyunca bunu bil . eğer sonunda değişmiş olursam kızma bana nolur ... ne baskılar ne yasaklar altında yaşadığımı bil.. herşeyim değişmiş olsa bile sana olan sevgim hiç değişmicek bunuda unutma... şu an yanımda olmanı o kadar çok isterdim ki... bana her bağırıldığında bana sarılmanı o kadar çok isterdim ki... neyse çok bile durdum kızarlar şimdi... Gidiyorum ben HoşçakaL ...