TR-GeYiK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Untitled Document
Ashley'nin 10'u Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
chyreoop

Ashley'nin 10'u Modpp9
chyreoop

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 613 Nerden : Adanaqq*... Lakap : nuRss,AngeL
MesajKonu: Ashley'nin 10'u Ashley'nin 10'u Icon_minitime8/27/2008, 17:29

1- Onun İçin Komik Görünmek Hiç Dert Değil!Bir Keresinde Bir Reklam Filminde Rol Alan Ash, Dev Bir Portakal kılığına Girmiş!

2-O,Kazanmak İçin Yaratılmış!Aynı Anda İki Şarkısıyla Birden BillBoard Hot 100 Listesine Giren Ashley,Bunu Başaran İlk Bayan Şarkıcı!

3-O,Kendi Olmaktan Korkmuyor.''Annem Bana Müthiş Bir Özgüven Aşılamış.Asla Kendinden Yada Yaptıklarından Utanan Biri Olmadım,'' Diyor Ash.!

4-Bu Kadar Çok İnsan Tarafından Tanınmak Ash'i Çok Şaşırtıyormuş.''Bu Bazen Utanmama Yol Açıyor...Özelliklede Makyajsız Olduğumda!''Diyor Güzel Yıldız Gülerek.

5-O,Yanlış Anlaşılmanın nasıl Birşey Orduğunu Çok İyi Biliyor.Okul Yıllarında Utangaç Bit Kızmış Ve Bazıları Onun Kendini Beğenmiş Olduğunu Düşünüyormuş!Bu Durum Ashley'in Kabuğunu Kırıp Gerçek Kişiliğini Göstermesine Dek Sürmüş.

6-Ash,Aile Kavramına Büyük Önem Veriyor.Büyükannesinin Armağanı Olan Kolyeden Asla Vazgeçmeyeceğini Söyleyen Yetenekli Oyuncu,En Büyük Moral Kaynağınında Babası Olduğunu Söylüyor!

7-Annesi Ve En Sevdiği Pelus Hayvanı Olmadan Uçağa Binmekten Hiç Hoşlanmıyormuş.

8-İhmalkarlık Ve Düşüncesizlik Onu En Sinirlendiren Şeyler...Bitmiş Tuvalet Kağıdının Değiştirilmemesi,Gerçekten SinirLerini Bozuyor!

9-Onunda Hataları Var!Plan Yapmanın Bir Şekilde Kendine Uğursuzluk Getirdiğini Ve Sözlerini Tutamadığını Söyleyen Ashley,Bu Yüzden Yılbaşı Organizasyonları Düzenlemekten Vazgeçtiğini Söylüyor.

10-Ashley'in Bile Kendini Her Zaman Böyle Göz Kamaştırıcı Ve Muhteşem Hissetmediğini Bliyor Muydun? ''Eskiden Aynaya Bakmaktan Nefret Ederdim,'' Diye İtiraf Ediyor Güzel Yıldız. ''Büyüdükçe Kendimle Barıştım Ve Görünüşümden Memnun Olmayı Öğrendim.''
http://www.dersciyiz.com
by.eLcin*

Ashley'nin 10'u Modpp9
by.eLcin*

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 28/08/08 Mesaj Sayısı : 310 Nerden : İstanbuLğğ* xD ... Lakap : eLçin...
MesajKonu: Geri: Ashley'nin 10'u Ashley'nin 10'u Icon_minitime8/28/2008, 19:17

TeşekkürLeR,saoL nRssma ...
~Ejjhy..*
Üye
~Ejjhy..*

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 28/08/08 Mesaj Sayısı : 50 Nerden : Lakap :
MesajKonu: Geri: Ashley'nin 10'u Ashley'nin 10'u Icon_minitime9/4/2008, 23:43

Sağol tatlım ::
Ashley'nin 10'u Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası