1- Onun İçin Komik Görünmek Hiç Dert Değil!Bir Keresinde Bir Reklam Filminde Rol Alan Ash, Dev Bir Portakal kılığına Girmiş!
2-O,Kazanmak İçin Yaratılmış!Aynı Anda İki Şarkısıyla Birden BillBoard Hot 100 Listesine Giren Ashley,Bunu Başaran İlk Bayan Şarkıcı!
3-O,Kendi Olmaktan Korkmuyor.''Annem Bana Müthiş Bir Özgüven Aşılamış.Asla Kendinden Yada Yaptıklarından Utanan Biri Olmadım,'' Diyor Ash.!
4-Bu Kadar Çok İnsan Tarafından Tanınmak Ash'i Çok Şaşırtıyormuş.''Bu Bazen Utanmama Yol Açıyor...Özelliklede Makyajsız Olduğumda!''Diyor Güzel Yıldız Gülerek.
5-O,Yanlış Anlaşılmanın nasıl Birşey Orduğunu Çok İyi Biliyor.Okul Yıllarında Utangaç Bit Kızmış Ve Bazıları Onun Kendini Beğenmiş Olduğunu Düşünüyormuş!Bu Durum Ashley'in Kabuğunu Kırıp Gerçek Kişiliğini Göstermesine Dek Sürmüş.
6-Ash,Aile Kavramına Büyük Önem Veriyor.Büyükannesinin Armağanı Olan Kolyeden Asla Vazgeçmeyeceğini Söyleyen Yetenekli Oyuncu,En Büyük Moral Kaynağınında Babası Olduğunu Söylüyor!
7-Annesi Ve En Sevdiği Pelus Hayvanı Olmadan Uçağa Binmekten Hiç Hoşlanmıyormuş.
8-İhmalkarlık Ve Düşüncesizlik Onu En Sinirlendiren Şeyler...Bitmiş Tuvalet Kağıdının Değiştirilmemesi,Gerçekten SinirLerini Bozuyor!
9-Onunda Hataları Var!Plan Yapmanın Bir Şekilde Kendine Uğursuzluk Getirdiğini Ve Sözlerini Tutamadığını Söyleyen Ashley,Bu Yüzden Yılbaşı Organizasyonları Düzenlemekten Vazgeçtiğini Söylüyor.
10-Ashley'in Bile Kendini Her Zaman Böyle Göz Kamaştırıcı Ve Muhteşem Hissetmediğini Bliyor Muydun? ''Eskiden Aynaya Bakmaktan Nefret Ederdim,'' Diye İtiraf Ediyor Güzel Yıldız. ''Büyüdükçe Kendimle Barıştım Ve Görünüşümden Memnun Olmayı Öğrendim.''