Soru açık neden seviyorsunuz....? ben sevginin ne deni olmazdır diye düşünüyoruz.. peki siz??
denqesizZ
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 8/29/2008, 20:26
Ayenen gülizim bende öyle onu nedensiz seviyorum ve bu sevgim asla sona ermicek
PisLiq_
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 8/29/2008, 21:07
bi kere başlık saçma her sevginin nedeni olmaz... illa heryerine Arda koymaklada gerçek sevgi olmuyo işte :/ içinde varsa vardır gösterişe gerek yok .. diye düşnüyorum bende...
qLzaRda
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 8/29/2008, 21:24
Canım bu laf bana mı geliyoo :shock: bence gayet güzel başlık bazı insanlar kişiliğe göre yada ne bileyim futbolunu sverler;) onlar burda açıklansın diye böyle bir başlık açtım:?
cadı_320
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 8/29/2008, 21:33
PisLiq_ demiş ki:
bi kere başlık saçma her sevginin nedeni olmaz... illa heryerine Arda koymaklada gerçek sevgi olmuyo işte :/ içinde varsa vardır gösterişe gerek yok .. diye düşnüyorum bende...
katılıorum tam benlik bu cemre yaa düşüncelerimin aynısı bnce
Himera
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 8/30/2008, 14:25
Tabiki sevgi resim konup,sürekli söyleyerek belli edilmez ama bence bu kişilik meselesidir.. Arda'yı herkez sempatik,yakışıklı vs. olduğu için sevmeyebilir. Güliz'de sanırım bunu söylemek istemiş.. Cemrecm belki seninkinin sebebi yoktur ama başkası için aynı şey geçerli olmayabilir..Bence başlık saçma değil. Çünkü sevgi kişiden kişiye değişebilir.. :roll:
qLzaRda
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 8/30/2008, 19:17
Heh bee işte bunu demek istemiştim sağol canım yaa.. Tercüme Himera İŞTE BUNU SÖLEMEK İSTEMİŞİTM;)
PisLiq_
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 8/30/2008, 20:02
ben o lafı üstüne alın diye söylememiştim üstüne alınmak istemişsin alınmışsın yani ne diyim ... heryerinde koyanda vardır koymayanda vardır da sana özel bi laf değil ! nedense her söylediğimi birileri üstüne alınıyo.. veya alınma gereği duyuyo.. sıkıldım cidden ben sana laf söyliceksem ima etmem direk söylerim orda sadece düşüncemi belirttim
qLzaRda
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 8/30/2008, 21:20
tamam canım ama bağırmana gerek yok... bn üstüme alınma gereği duymadın..bu sitede bi tek ben ve nurbanu Koyduk resim ardalı...ve avatarımada koydum o laf bize gelmiş oluo;) onuda sööyleyim yanii.. amaaan neyse konuya dönülsün bence çok uzadı bu konu;) Ever ardamı neden seviyosunuz;)
Himera
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 8/30/2008, 22:37
Sorun çözüldüğüne göre tamamdır Rica ederim bu arada Neyse ilk ben başliyim madem.. Süper futbol oynuyor,çok sempatik,çok tatlı severim kendisini..
PisLiq_
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 8/31/2008, 20:40
ya çözülsün istiyorum ama söylemeden duramıyorum bağırdığımıda nerden çıkarıyosun ? ben bu sitedekiler için söylemedim.. üstüne alınmana hiç gerek yoktu... bu siteden bahsetmedim... siz söylemek istediğimi anlamadan yorum yaptınız neyse.. ayrıca tekrar söylüyorum bağırmıyorum ordan nasıl anlıyosan :lol:
elif katılıyorum sanada
qLzaRda
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 9/1/2008, 10:49
heryerinde koyanda vardır koymayanda vardır da sana özel bi laf değil ! Canım bn burdaki Ünlem işaretinden
PisLiq_
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 9/1/2008, 10:57
ya tamam sustum.. devam edin daha fazla sohbet olmasın...
|SeyDanH|
Konu: Geri: Ardayı Neden Seviyorsunuz? 9/4/2008, 20:29
sevimli ve iyi oynuyor kibar..knştm onla çok mütevazı..