TR-GeYiK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Untitled Document
Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz?
Mc Donald
Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? I_vote_lcap43%Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? I_vote_rcap
 43% [ 3 ]
Burger Kin
Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? I_vote_lcap57%Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? I_vote_rcap
 57% [ 4 ]
Toplam Oylar : 7

Yazar Mesaj
|SeyDanH|
MesajKonu: Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Icon_minitime9/2/2008, 14:09

Sizce bence Burger King..
*>Perfy<*

Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Banee4
*>Perfy<*

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 29/08/08 Mesaj Sayısı : 108 Nerden : Adana Lakap : Depresif...xD
MesajKonu: Geri: Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Icon_minitime9/2/2008, 14:31

Burger King
SheqerciXx

Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Modpp9
SheqerciXx

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 330 Nerden : LonDra Lakap : Maniaq,Candy,Gossip,MeLJar
MesajKonu: Geri: Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Icon_minitime9/2/2008, 14:51

burger king daha kalın bol yapıyolar çünkü :)
SEEYMA-
Üye
SEEYMA-

Yaş : Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 92 Nerden : Lakap :
MesajKonu: Geri: Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Icon_minitime9/2/2008, 16:51

Mc Donald ::
*phatr0on.ice

*phatr0on.ice

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 31/08/08 Mesaj Sayısı : 1547 Nerden : aDaNaa...=/ Lakap : loli*ss..PaTron..
MesajKonu: Geri: Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Icon_minitime9/3/2008, 11:39

bencee burqer kinq..
SeLi[M]eRw[E]reN..*

SeLi[M]eRw[E]reN..*

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 28/08/08 Mesaj Sayısı : 574 Nerden : İstaNbuL.. Lakap : Miss GüLgöRen =) MeRfhe..*
MesajKonu: Geri: Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Icon_minitime9/4/2008, 09:23

Mc Donald
Mc Donald`sı mı, yoksa Burger King`i mi tercih edersiniz? Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası