TR-GeYiK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Untitled Document
!!!!!Terry Balsamo!!!!! Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
angel*of*death

!!!!!Terry Balsamo!!!!! Banee4
angel*of*death

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 303 Nerden : J.B*min olduğu yerden :D Lakap : buddy
MesajKonu: !!!!!Terry Balsamo!!!!! !!!!!Terry Balsamo!!!!! Icon_minitime8/27/2008, 21:30

kendisi adamımdır. severim onu. manyaktır. ama aynı zmnda da tatlı birisi. :heart: :heart:
Terry Balsamo (d. 9 Ekim 1973, Florida) Evanescence grubunda ritim gitar çalan ABD'li müzisyen.

Cold grubunda ritim ve solo gitaristlikte yapmıştır. 2000'lerin "13 Ways to Bleed Onstage" kaydını yapmadan önce kısa bir süre kaldığı bu gruptan 2003 yılında ayrıldı ve Evanescence grubuna katıldı. Gitar çalmaya 13 yaşında başlamıştır. Limp Bizkit'te çalmıştır. Elektrikçi olarak da eğitim almıştır. Medeni hali bekardır.
tomundhasret

!!!!!Terry Balsamo!!!!! Modpp9
tomundhasret

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 28/08/08 Mesaj Sayısı : 233 Nerden : ßuRsaa Lakap :
MesajKonu: Geri: !!!!!Terry Balsamo!!!!! !!!!!Terry Balsamo!!!!! Icon_minitime9/5/2008, 15:31

seviyorum onu :D
angel*of*death

!!!!!Terry Balsamo!!!!! Banee4
angel*of*death

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 303 Nerden : J.B*min olduğu yerden :D Lakap : buddy
MesajKonu: Geri: !!!!!Terry Balsamo!!!!! !!!!!Terry Balsamo!!!!! Icon_minitime9/6/2008, 15:11

bendeeeee love:
!!!!!Terry Balsamo!!!!! Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası